"Нова Зора" - брой 23 - 7 юни 2005 г.

На 25 юни - Атака с номер 14:
Всички до един, но за нито един от управлявалите от 1989 г. досега
България е за "Атака"

Когато наближат избори, става нещо наистина странно. Социолозите и политолозите се вторачват в предварително определените за фаворити партии и коалиции. В изнасяните всеки ден “представителни” данни списъкът на победителите е твърде кратък - 5, 6, най-много 7 формации. От време на време някоя агенция срамежливо включва позицията “Ще гласувам за други партии”. Срещу което “други” обикновено процентите са над 4. Така е и сега.
А кои са тези "други", най-добре показа предаването “Булдозер” на БКТВ на 21 май. Бе проведена блиц-анкета в ефир с въпроса “За кого ще гласувате на 25 юни?”. Отговорите бяха направо шамар за казионните политолози. Защото само за половин час телефонът прегря. А какви бяха реакците на зрителите? Един единствен човек заяви, че ще гласува за НДСВ, 5 - за ДСБ, 8 за БСП и... 49 за “Атака”!
На 26 май в предаването "Вечерник" на тв "2001" също бе проведена подобна анкета. Въпросът отново бе за коя партия ще гласувате. От обадилите си 25% посочиха Коалиция за България, ДСБ на Костов получи 26%, за Коалиция "Атака" гласуваха 28%. Всички останали партии получиха под 1%.
На 3 юни, отново в предаването "Булдозер" на БКТВ, темата бе същата. За БСП гласуваха 25%, за "Атака" - 58% от обадилите се.
Но и това не е всичко. Водещият на "Вечерник" от тв "2001", на 21 май предложи на зрителите друг въпрос: “Кой искате да бъде следващият премиер?” Отговорите отново бяха смайващи. Пак само един човек се оказа фен на сегашния премиер Симеон. Надка спечели два гласа, Костов - 5, Станишев - 8, Волен Сидеров- 29!
Както се казва, коментарите са излишни. Каквото и да правят медиите и социолозите, истината не може да бъде скрита. На българина му писна да го управляват антиродинци. И на 25 юни ще си каже тежката дума. Защото включилите се в горещата линия на БКТВ и "2001" бяха не само от “смесените райони” като Шумен, Разград,и Хасково, но и от Стара Загора, Плевен, София, Враца, Благоевград и Петрич. Т.е. от цялата територия на страната. Затова отново отправяме своя стар апел: “За Бога, братя, гласувайте!” И не въобще, и не по принцип, а за "Атака"!
Както се вижда, шансът гласът на българските патриоти да зазвучи най-сетне и в парламента, където няма как да бъде скрит, е реален. Нека покажем, че не сме по-лоши от французите и холандците, които гласуваха за Европа на отечествата, а не за Европа на глобалистите.
В атака, България!

"Зора"

Апел

Уважаеми сънародници,
Гласувайте всички до един с бюлетина номер 14 и подкрепете със своя глас патриотите от Коалиция “Атака”. Само така ще можем да се отървем от всички антибългари, загнездили се в парламента.
Гласувайте всички до един, но за нито един от управлявалите ни от 1989 г. досега! Превъзмогнете досегашните си политически пристрастия. Вижте кой действително защитава националните ни и лични интереси. Това са безкомпромисните родолюбци от Коалиция “Атака”.
Бъдете повече от убедени, че само с бюлетина 14 ще помогнете сами на себе си. Студенти, работници и безработни, хора от третата възраст, които сте най-унижени, “Атака” атакува за вас. И заради вас.
Само чрез бюлетина 14 може да помогнете на себе си, на бъдещите поколения и на България.
В атака, братя българи!

Иван ЗАФИРОВ, Сливен

П.С. Разделили сме града на 4 района и този апел ще стигне до всяко семейство.

Нагоре
Съдържание на броя