"Нова Зора" - брой 21 - 24 май 2011 г.

Сподели във Facebook
ГЕРБ измита българите от родината
Асен ГЕОРГИЕВ

Ако човек повярва на оптимистичните декларации на Б.Б., които ежедневно се тиражират от сервилните медии, може да остане с впечатлението, че живее в едва ли не просперираща средноевропейска държава. Само дето фактите говорят съвсем друго - че сегашното управление просто гони българите от родината им. А когато фактите говорят, и боговете мълчат – добре е известно.
Цифрите са ужасяващи наистина: повече от три пъти са се увеличили българите, които през 2011 г. (в сравнение с 2007 г.) искат да се преселят оконачателно в друга европейска страна, сочат данните от изследване на Института за икономически изследвания при БАН. И не поради причини от рода на “тук не ми признават таланта” или “брат ми вече е там”. Или пък с намерението да изкарат някой долар и да се върнат в родината. “Просто не искам да живея в България”, е лаконичният отговор на въпроса “Защо?”, който дават половината от участвалите в анкетата. По изчисления на ИИИ БАН, става дума за 200 000 души.
Следователно логично е да се каже, че управлението на ГЕРБ не просто е некомпетентно, то е гибелно за България, защото измита последната останала жива сила и интелектуален потенциал на народа ни.

Нагоре
Съдържание на броя