"Нова Зора" - брой 22 - 1 юни 2010 г.

Сподели във Facebook
Риалити новини
Иво БРАТОЕВ

• Уррааа! Световноизвестното списание “Сайънс монитор” публикува възторжена ода за образователния министър Сергей Игнатов. “За разлика от феодалните старци в БАН, които не са допринесли с нищо за науката, г-н Игнатов е светило от фараонски мащаб – именно Той е откривателят на египетските пирамиди и Розетския камък, както и на образователната система, за която държавата не харчи никакви пари” – изтъква списанието.
• Чуждестранните инвеститори с гордост уведомяват родната статистика, че ликвидират по 50 хил. работни места на месец.
• Честните хора имат само един порок – на сърцето, показват проучвания на родни медици.
• Снощи по никое време бе намерен мъртъв с шест огнестрелни рани в слепоочието банкерът Кожодер Пуешки. “Той беше заклет пушач и смъртта му доказва за сетен път, че тютюнопушенето е смъртна заплаха за човешкото здраве” – разясни ситуацията вътрешният министър Цветанов.
• От пресцентъра на МВР съобщават, че полицията е арестувала безработния Петър Петров, бивш театрален критик. Мярката за неотклонение се налага поради това, че почти всяка нощ същият той, Петров, тайно сънувал как партийните секретарки Цецка и Ленчето Костова го лъжеха, че при капитализма има безработица.
• Медийната империя на бейлербейката Ирен Кръстева опроверга клеветите на “Нова Зора”, че премиерът Бойко Борисов е в таен сговор с г-н Ахмед Доган. Като поднася своите извинения за престъпния си гаф, “Нова Зора” уточнява: г-дата Борисов и Доган не са в никакъв таен, а в напълно явен сговор.
• Във връзка с явното коалиционно партньорство между ГЕРБ и ДПС страшният генерал от седесарските тайни служби Димо Гяуров се е прекръстил на Гяур Димо.
• Благодарение на финансовия гений Дянков жизненият стандарт на обикновените хора рязко се е повишил – отчитат от КНСБ и “Подкрепа”. Така например даже обикновеният депутат вече харчи само за една седмица повече държавни пари, отколкото Тодор Живков за цяла година.
• Както донасят световните агенции, ужасни противоречия раздират коалиционния тандем Борисов-Сидеров. Волен Националисто настоява освен в НАТО България да влезе и в Турция, докато Бойко Разнобойков държи на своето – Турция да влезе и в България.

Нагоре
Съдържание на броя